Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bravo!..

GALATASARAY Yönetimini çoktandır alkışlamıyordum. Bu defa yürekten "Bravo.."
Puanlı Türkiye Şampiyonasında kulvarını boş bırakıp, Galatasaray'ın ezeli rakip Fener'in gerisinde kalmasına sebep olan Derya Büyükuncu'yu kulüpten kovmuşlar. Derya yüzse ve sonuncu bile olsa (Zaten öyle olacaktı) puan alacaktı. Acun'un dans yarışmasından üç kuruş daha kazanmak için gelmemiş. Milli Takımla Dubai'ye gitmediği, dünya şampiyonasında da kulvarı boş bıraktığı gibi.. Sebep gene Acun'dan sebeplenme..
Gazetelerde okuyorum ki, bu "Fiyasko" yüzücüye federasyon Londra Olimpiyatlarına hazırlansın diye ayda 10 bin dolar veriyormuş.. Benim vergimden her ay 10 bin dolar.. 15 bin lira yani.
Yuh!.. Vallahi inanmıyordum bu rakamın gerçek olduğuna. Federasyon ceza diye 5 bin dolara indirmiş.
Ona da yazıklar olsun.
Bu ülkede Spordan "Sorumlu" Bakan var mı gerçekten..
"Bu ülkenin geleceği genç yüzücülere ayda ne veriyorsunuz ki, bu umutsuz ihtiyar benim bakan maaşımı katlıyor" diye soracak.. (Bakan maaşı 8 bin küsur liradır. Derya iki mislini alıyormuş yani..)
"Devletin malı deniz" lafını sözlüklerden atmak marifet değil, "Sorumlu" Bakan.. Lafı uygulamadan atabiliyor, bu federasyondan hesap sorabiliyor musunuz, kimin parasını, kime, ne göre ve bunca skandaldan sonra "Hâlâ" verebiliyorlar?.
Beş Olimpiyattan boş dönen adamı, altıncı Londra gezisine göndermek bu ülke vergi vereninin görevi mi?. Yetmedi mi?. Bu ne bitmez tükenmez ihtirastır?. Bu ne alet olmaktır?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA