Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Okul servisi..

OKUL servisleri ile ilgili rezaleti yazdım. Kaynağı Meclis Araştırma Komisyonu.. Hem de çocuk suçlarından sabıkalı şöförler okul servisi sürüyormuş. Okul servislerinde uyuşturucu satılıyormuş.,
Bunlar uygar bir devlette olsa yer yerinden oynardı. Yahu bizim medya bile gaflet ve ihanet uykusunda. Hiçbirinde ne tek satır haber ve ne tek satır köşe yazısı.. Yahu bunlar onun bunun çocukları olsa vicdanı sızlar insanın.. Bizim çocuklarımız yahu.. Bizim çocuklarımız be..
Yuh..
Asıl acısı.. Milli Eğitim Bakanı sus pus.. Çocuk ve Aileden Sorumlu Bakan sus pus.. İçişleri Bakanı sus pus.. İstanbul Valisi sus pus. İstanbul Milli Eğitim Müdürü sus pus..
Geçen gece akşam üzeri karşıya gidiyorum. Köprü yolu sıkışık her zamanki gibi.. Bir siren sesi.. Ambulans.. Yanda emniyet şeridi var, geç git.. Nerde.. O şerit tıkalı.. Ambulans güç bela yol buldu. Emniyet şeridi nasılsa açıldı.
Ambulans geçti, peşinden 34 DL 1956, 34 DP 5744, 34 4879.. Üçünün de üzerinde koca koca "Okul Taşıtı" yazıyor. Üçünün de içi öğrenci dolu. Üçü de BSTC TUR şirketine ait. Ambulans peşinde emniyet şeridine dalmış hız yapanlar Okul Taşıtı..
Utanmazlığa bakar mısınız?.. Ve de nasılsa orada park etmiş Trafik ekip aracının yanından geçiyorlar. Pervasız. Çünkü o ekip orda piknikte biliyorlar. Nitekim öyle oluyor.. Basıp gidiyorlar.
Çocuklarımızı emanet ettiğimiz Tur şirketleri ve şöförler, onlar.. Bu ruh hastalarını izlemekle görevli polisler de bunlar..
Sen ne konuşuyorsun Hıncal Efendi. Sus da otur yerine..
Bu İstanbul'da devlet yok!.. Hâlâ öğrenemedin mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA