Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yılbaşı..

NERDEYSE 15 yıl.. Hep ayni program.. Ortaköy Ertekin'de otururuz. Ertekin, Ünal, ben, Ceki.. Öyle hindi mindi değil, sevdiğimiz yemekler.. İstanbul önümüzden geçer sanki.. Onlara bakarız. Ceki Fransız TV5'in Yılbaşı programını açar. Harikadır. Ara ara ona da bakarız. Saat 12'yi ilan eder TRT.. Kalkar öpüşürüz. O sırada Ortaköy meydanında havai fişekler patlar. Yarım saat daha gırgır.. Sonra evli evine, köylü köyüne..
Yani, ne zamandır Yılbaşı telaşım yok..
Bu yıl Nebil "Plaza Otele, Erol Evgin'e gidiyoruz, sen de gel" dedi. "Bakarız" dedim.. Yılbaşı Yaşamdan Dakikaları'nın konuğu çok sevdiğim Selami Şahin'di. (Perşembe atladıysanız, pazar kaçırmayın, harikaydı Selami) "Hıncal Ağbi Klasis'te olacağım. Mutlak beklerim" dedi.. "Bakarız" dedim.. TV8 Genel Müdürü Dostum Abiş, MNG Holding'in Havaalanındaki oteli WOW'da Hülya Avşarlı ve gece yatılı bir program hazırlamışlar.. "Aman gel" dedi. Ona da "Bakarız" dedim..
Dedim ama, biliyorum ki, program, Ertekin, ev.. 15 yıldır olduğu gibi..
Haa.. Yazı olarak da derdim yok.. Eski yıl, yeni yıl teranelerine hiç girmem.. 15 yıldır gene hep yayınladığım bir O. Henry noel öyküsü var. Onu koyarım köşeme. Herkes mutlu olur..
Bu yıl da öyle olacak!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA