Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kanıta gel!..

Efendim "Üç beş generalin içerde olması ülkede askeri vesayetin bittiği anlamına gelmezmiş.."
Söyleyen emekli Hakim Albay Ümit Kardaş..(Taraf, 19 Aralık)
Sayın Albay'ı tatmin için kaç generalin içerde olması gerekli bilmem.. Ama "Askeri vesayet sürüyor, hâlâ sivilleşmedik" diye saydığı örnekler içinde biri dikkatimi çekti.
"Ordu, Beylerbeyi'nde, Boğaz'ın dibinde, belediyenin ve vatandaşların gözü önünde dev gibi bir kaçak bina yaptı, o da denetlenmedi" diyor, hazret..
Tüm örnekleri böyleyse anlayın..
O "Kaçak" binayı asker değil, "Sivil" İstanbul Anakent Belediyesi bizzat inşa etti Albayım.. Haliç'teki tersane arsalarını askerden bedava alma karşılığı bu rüşveti verdiler..
Bir nevi "Berdel!.."

"Ben sana Boğaz ön görünüm bölgesinde, bu iğrenç beton yığınını yapayım, sen Haliç'teki paha biçilmez arsayı bana ver.."
Ümit Kardaş Albay, Kadir Topbaş'ın, danışmanı Faruk Yanardağ'a bir telefon etseydi keşke..
Haa.. Tarihi ve mimari değeri çok büyük Cemil Molla Köşkü'nün görünümünü de piç eden o bina ile ilgili bu köşede tonla yazı yazdık. Kimsenin umurunda olmadı, emekli Albayım dahil, o da ayrı..
Bu arada.. Albayımın "Askerin yanlış işleri" listesi o kadar uzun ki, insan gayri ihtiyari merak ediyor.. Albaydan emekli olana dek, o "Kirli" üniformayı nasıl giymiş acaba?..






Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA