Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir hafta sonu daha..

Bir hafta sonu daha.. İşte benim için gecenin özelliği bu.. Ne bir eksik.. Ne bir fazla.. Yok canım abartmayalım.. Biraz fazlalığı var. Giyim kuşamıma biraz daha dikkat edeceğim, Ertekin'e giderken, 15 yıldan beri olduğu gibi..
Bizde yeni yıl geleneği bu.. Ünal, Ertekin, ben buluşuruz, Ortaköy'de.. Masa kurulur.. Ben sevmediğim için öyle hindi falan olmaz.. Güzel bir et yemeği.. Mezeler, meyveler falan.. İçki en fazla bira.. Ertekin'in cömertliği tutarsa, yeni yılın ilk saatlerinde de şampanya..
Hiç davetlisi yoktur gecenin.. Kimseyi yılbaşı gecesi bizim masaya mahkum etmek istemediğimizden.. Dostlar bilirler adeti.. İsteyen gelir, isteyen uğrar..
Yılbaşı geceleri Ortaköy biraz daha hareketli, neşeli olur.. Gelen geçene bakarız. Televizyonlara göz kırpılır, yeni bir şey var mı diye.. Gece yarısından sonra mutlak Fransız TV5 izlenir. Orda her yılbaşı dünyanın en ünlü şov gurupları harika gösteriler yaparlar çünkü..
Saat 12.00 oldu mu, ayağa kalkılır, herkes birbirini öper.. Bire doğru da el ayak çekilmeye başlar.. Bu yıl üçümüze kimler eklenecek bilmiyorum..
Gelenler başımız üstüne..
Bana iyi hafta sonları.. Size, nice yıllara..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA