Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Rus bebekler!..

Rusya'ya giden herkesin, ama herkesin dönüşte bavulunda en az bir Matruşka vardır.. Hani açtıkça içinden bir boy küçüğü çıkan Rus köylü kadın bebekleri..
İşte Matruşkaların canlıları bu sene Eurovision'da Rusya'yı temsil edecekler..
En gençleri 72, en yaşlıları 86 yaşındaki sekiz kişilik gurup tüm dünya ekranlarında.. İnternette de tıklama rekoru kırıyorlardır..
İngiltere Engelbert Humperdinck gibi bir efsane yollarken, Ruslar hem de yarışmayla bu nineleri seçmişler. Nineler geçen yıl da girmişler elemeye kazanamamışlar. Bu defa daha modern şarkı yapınca oyları toplamışlar.
Biz İngiliz sistemini tercih ediyoruz son zamanlarda..
Yayıncı kuruluş birini seçiyor.. İngiltere'ye uyar. Orda popun ayrıca teşvike ihtiyacı yok zaten. Gençlerin önünde her türlü fırsat açık. Türkiye'de ise, Eurovision seçmeleri bize geçmiş yıllarda ne besteciler, ne yorumcular, ne şarkıları kazandırdı. Sonra vazgeçtik. Seçilmişler kenara itildi. Atananlar gitmeye başladı..
Yanlış yapıldı..
Seçme sistemine geri dönmeli, fırsat kapılarını Ruslar gibi herkese açmalıyız, yeniden..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA