Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kim bunlar?..

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nın açılış töreni bir felaketti. 50 yıl evvelin 19 Mayıs törenlerini andıran bir amatörlük içinde İsveç jimnastiği benzeri sıkıcı komiklikler sergilenirken, final Anadolu Ateşi'nin Horonu benzeri kapanınca Mustafa Erdoğan'a bir fırça mesajı attım..
"Bütçe mi dardı, zaman mı, bu komikliğe nasıl imza atarsın" diye.. Erzurum Kış ve Trabzon Gençlik Oyunları için harika açılışlar yapmıştı Mustafa oysa..
"Ağbi haberim yok" diye cevap geldi.
Peki kim yaptı bu ayıbı o zaman..
Bu tür organizasyonların en çok izlenen saatleridir "Açılış!.."
Moskova Oyunları hâlâ dillerde.. Pekin?..
Uluslar, bu açılışları ülke reklamı için kullanır..
Tüm dünyaya bedava tanıtım.. Bu yüzden en büyük bütçe "Açılış"a ayrılır. En büyük zaman ve emek de..
Biz 180 ülkeye, 2 saat "Çağdışı lise müsameresi" yayınladık.. Türkiye'yle, İstanbul'la, tarihimiz, coğrafyamızla uzaktan yakından ilgisi olmayan.. Ucuz tek tip üniforma kostümler.. Koreografi denmez komiklikler..
Spor Bakanı soruşturma açmalı, hesap sormalıydı..
Tam tersini yaptı.. Kutladı..
Ölmüşüz, ağlayanımız yok..
Başbakanın yüzünden Açılış boyunca ekranlara yansıyan öfke, belki bu komedinin sorumlularının kim olduğunu, bu işin onlara nasıl verildiğini ortaya çıkartır diye hâlâ umudum var.
Muhalefet mi?. Güldürmeyin beni..
Haberleri varsa, kalemimi kırarım!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA