Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kemal Belgin'den.. Nokta!..

Geçtiğimiz temmuzun başından bu yana, özellikle de hayatında futbol topuna değmemiş avukatların "Sahaya yansımış bir şey yok" savunması dikkatimi çekiyor. Tabii ki spor basınımızın amigoları da aynı dümenin suyundan gidiyorlar. Bu yüzden de sahaya yansıma meselesine bir dalayım dedim.
Malum şike yorumcusu üstad zevata göre, maç önceden kurgulanırsa mutlaka 7-8 gollü maçlar ortaya çıkar. Ya da takımın tamamı satın alınarak iş bitirilir. Vah ki vah!
Siz hiç 0-0'a ayarlanmış maç bilir misiniz?
Bir takımın farka ihtiyacı olmadığı bir durumda maçı "Kıytırık skorla" kazanmaya ayarlayabildiğini gördünüz, duydunuz mu? Sanmam.
Siz, bir maçın ayarlanması için iki futbolcunun yettiğini bilir misiniz, ya da bunun farkına varabildiniz mi?
Peki, son bir soru, bir futbol maratonunun hedefe yaklaştığı bir süreçte maçların tamamını 1-0 da olsa kazanmak sizde kaşıntı yapmaz mı?
O zaman sizi alerjiye en dayanıklı 30. yüzyıl yaratıkları olarak alkışlıyorum. Sahaya yansıma masallarının üstadları gelin de biraz konuşalım!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA