Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İyi niyet nerde?..

Mese le burda.. İnsanlar iyi niyetini yitirdi.. Herkes kendi kafasına göre, öküz altında buzağı arıyor..
Şimdi de Galata Kulesi etrafı çıktı.. Gençler kulenin etrafında toplanıp bira içiyor, gitar çalıp şarkılar söylüyorlarmış..
Beyoğlu Belediye Başkanı AKP'li ya.. Esas amacı içki içilmesini önlemek ya.. Beyoğlu'nda kaldırıma atılan masaları kaldırtıp, sektörün içine tükürdü ya.. Şimdi de hedef burasıymış..
Madde 1.. Dünyanın hiçbir uygar ülkesinde, sokakta, halka açık park ve benzeri yerlerde açıktan alkollü içki içilmez.
Madde 2.. Galata Kulesi'nin etrafı meskenlerle dolu. Mesken bölgesinde sabahlara kadar gürültü yapma diye bir hak yoktur.
Niye bunlar tartışılmıyor da, Galata bahane edilerek Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a saldırılıyor?.
Çünkü Demircan, son yıllardaki inatçı ve bir bölümü haksız uygulamalarıyla, dünyaca ünlü Beyoğlu mekanları ve kaldırımlarına adeta savaş açtı. Defalarca söz verdiği halde, haklıyı haksızı, hala ayırt etmedi. Yasalara ve orada yaşayanların haklarına saygılı kurumları da biçti. O zaman Demircan'ın iyi niyetine inanan, ona sahiplenen de kalmadı.
Şimdi hem Demircan, hem de eleştirenleri, niyetlerini gözden geçirmeye ve "İyi" niyetlerini kanıtlayacak eylem ve söylemlere muhtaçlar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA