Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Atlas!..

THY, öyle her yere uçmuyor, ekabir hava yolları.. Bu yüzden Kıbrıs-İzmir arasını Atlas Jet'le yaptım.. İyi ki uçmuşum.. Yıllardan beri ilk defa popom, hem de Business Class'ta ilk defa yumuşak bir koltuğa değdi.
Servis ettikleri yemekler de fevkalade lezzetliydi.
Yıllardır uyguladığım bir ilkem vardı.. "THY'nin uçtuğu yere başka uçakla uçmamak.."
Ama bu rahatlık ve bu servisten sonra artık Atlas'la da uçarım..
Bir de garip bu Atlas Jet.. Saatinden 10 dakika önce kalktı Ercan'dan.. İlan edilenden 5 dakika önce indi, Adnan Menderes'e.. Çağ dışı mı bunlar nedir?.
İstanbul dönüşü, THY'de ilk defa, yıllardan beri ilk defa yumuşak bir koltuk buldum.. Atlas'tan ders mi aldılar acaba?. İnşallah eleştirileri dikkate alıp değiştirmeye başlamışlardır o rezil koltukları..
Her iki şirkete de bir ortak notum var. Uçakta yemek servisi yaparken, herkesin yiyebileceği şeyleri tercih edin.
İnsanların yarısı balık yemez. Balık yiyenlerin yarısı da çiğ balık yemez..
O zaman somon ve ton balığını ille de tepsiye koymak ne oluyor?. Çok mu ucuz?. Yenmeyenleri yeniden mi servis ediyorsunuz?.
Yahu, Türkiye dünyanın sebze ve meyve cenneti.. Güzel bir salata ve üste meyve salatası ikram etmek çok mu zor, çok mu masraflı.. Ve de peynir?.. Dünya güzeli peynirler ülkesi Türkiye'nin peynirleri, Türk Bayrağı taşıyan uçakta ikram edilmez mi?.
Peynire, sebzeye ve meyveye itiraz eden tek insan var mıdır dünyada?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA