Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bodrum.. Bodrum..

Güven'den (Sevgili Osma dostum) mesaj geldi dün.. "Burası fırın" diye.. Fırına gidiyorum ben de.. Bodrum'a.. Başka zaman gidemem.. El, mecbur.. Çünkü Turgut Reis Marina Festivali 14 Temmuz'da Jose Carreras ile başlıyor.. Bu konser kaçar mı?.. Ve de Fazıl Say'la kapanıyor 18 Temmuz'da.. O da kaçmaz..
O zaman bütün gün, yıllardır Bodrum'daki evim haline gelen Marina Vista'da havuz başında vantilatörün altında, ya da klimalı odamda gecenin olmasını, Nebil'in gelip beni almasını bekleyeceğim. Hava kararınca yarasalar gibi ortaya çıkarak.. Gıdamız kan değil, notalar yalnız..
Oysa 14 Temmuz'da Çeşme'de Tiyatroda olmak vardı.. Allah kahretsin şu klasik fizikçileri.. "Ayni anda iki ayrı olunmaz" kanunu koyacak ne vardı?. Çeşme'de 62 kişi- lik senfoni eşliğinde Demis Russos söyleyecek.. Unutulmaz şarkıları ile ne aşklar yaşadığımız Demis Russos!.. Organize eden de kadim dost Erol Yavaş üstelik..
Ah ki, ah!..
Efendim yarın yola çıkıyorum. Yani dükkan bu hafta sonundan başlayarak, öbür hafta sonu dahil kapalı..
24 Temmuz salı günü, buluşmak üzere..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA