Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hülya seçimi, doğrudur!..

Altın Portakal jüri başkanlığına Hülya Avşar'ın getirilmesi harika bir karar.. Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın Hocam ilk, ama ilk defa Altın Portakal konusunda olumlu bir adım attı..
Bırakın, bir kaşık suda fırtına koparmak isteyenlere..
İçlerinde kıskanç olanlar var.. Bir de entel züppeler.. Yani çekemeyen ve sindiremeyenler..
Oysa Hülya Avşar tam hedefe atış..
Bir defa, bu ülkenin en önemli sinema sanatçılarından biri.. Unutabildiğim hiç bir filmi yok.. Müthiş oyuncu.. Ama sinemanın en krizde olduğu, karın doyurmadığı dönemde ortaya çıktı. Para sahnede ve televizyondaydı. Oraya kaydı.
İkincisi.. Altın Portakal, "Körler sağırlar, birbirini ağırlar" festivaline dönüşmüştü iyice. Halktan kopmuştu. Kimsenin umurunda değildi. Ödül gecesini naklen verecek televizyon bile bulunamıyordu bu yüzden..
Hülya seçimi "Popüler"liğe dönüşün ilk adımıdır. Snobların çıldırdığı bu..
Akaydın hocam şimdi cesaretle ikinci adımı atmalı.. Altın Portakal'ı "Festival" için seçilmiş, tek sinemayı bile dolduramayan filmlerden kurtarmalı. Yönetmelik değişmeli.. "O yıl gösterilmiş olmak" şartı mutlak konmalı ki, vizyona girmiş, gördüğümüz filmler yarışsın. Sonucu merak etsin millet..
Antalya, popüler bir tatil kenti.. Festivali de popüler olmalı.. "Popüler" lafını hakaret gibi kullanan "Enteller"e inat..
Dikkat buyurun "Entelektüel/ Aydın" demiyorum.. Aydın, çok saygın bir kişiliği tanımlar. Entel onun Çin malı çakmasının adıdır!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA