Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Leno haltetti!..

Amerikan televizyonlarının şu anda en gözde ve en pahalı şovmeni, talkşov ustası Jay Leno'yu izliyorum, pazar gecesi.. Ben Bodrum'daykenki şovlarını kaydetmiştim. Onlardan biri.. Jay, benim uyku saatim ya.. "Olimpiyatlarda altın madalya kazanan Belarus kadın güllecinin madalyasını Uluslararası Olimpiyat Komitesi, kas yapıcı streoid hapları kullandığı gerekçesi ile geri almış" dedi, ilave etti..
"Şu resme bakın.."
Resim geldi ekrana.. Belarus olimpiyatta atışını yapmaya hazırlanıyor. Sağ eli havada, içinde gülle var.. Tam bir erkek görüntüsü..
"Şimdi bu kadının doping yapmasına gerek var mı?. O sağ elinde tuttuğu da, gülle değil, sağ taş...ğı!.."
Yüksel Alptuğ'u linç edenler, ifade özgürlüğünün, mizah, hiciv, ironi yolu eleştirmenin ne olduğunun farkında bile olmayanlar, sözüm size.. Böyle bir şakayı, bir Türk yapmaya cesaret edebilir mi bu ülkede, söyleyin sansürcü başılar!.. (Ben naklederken sözcüğü yazamadım, noktayla geçiştirdim baksanıza..)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA