Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Teşekkürlerimle..

Yüzlerce bayram kutlaması.. Hepsine teker teker yanıt vermeye kalksam, Mehmet Emin Karamehmet'i zengin ederim.. Ben ondan zengin miyim ki.. Her vesile ile bu cep telefonu şirketlerine yağan milyonları aklım almıyor. Hele bir de, standart yazılmış, bir tıkla 1500 kişiye aynen gidenleri var ki, onlara deli oluyorum..
Bana yazılan kutlamanın bana özel olduğunu hissetmiyorsam, neye yarar..
Neyse.. Dün Bodrum'daki aile bayramlaşmasını okuduğunuz saatlerde komiser Enright'tan bir mesaj aldım ki, en güzeliydi..
Komiser Enright da mı kim?.
Bugünküler bilmez.. TRT'nin tek olduğu devirlerde tiryakilik yapan bir dedektif McMillan vardı, Rock Hudson.. Bir de delifişek karısı.. Sally Fields.. Dizinin adı Mc- Millan ve Karısı idi, zaten.. Ama dizide herkesin sevgilisi, Rock Hudson'ın yardımcısı Enright'tı.. Onu gözde yapan da, Türkçe seslendiren Osman Gidişoğlu.. "R" leri söyleyemeyen harika bir aksan yaratmış ve herkesin önüne geçmişti, bizim o zaman isimsiz Devlet Tiyatrosu aktörümüz.. İ
şte o Komiser Enright'tan cebime düşen mesajı size aynen naklederken, beni her yolla kutlayan herkese buradan ortak teşekkürlerimi de sunuyorum. Lütfen kabul buyurun..
"Bayramlar, dostların birbirini araması, hatırlaması adına en güzel fırsattır. Oysa günümüzde dostlar yalnızca cenazelerde buluşur hale geldik.
Şimdi..
Yaşayanların, 'Yaşayan' bayramlarda bir araya gelmesi, sevgiyi ve dostluğu birlikte yaşaması dileğiyle..
Bayramınız kutlu, mutlu günler sizin olsun!."
Biz tam da öyle yaptık Osman!.. Aile ve dostlar.. Dün yazdım zaten.. Harika oldu.. Unutulmaz oldu!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA