Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Anket mi?..

Anket mi?.. Anket açmışlar internette. Türk edebiyatının efsane ismi kim?. Doğan Hızlan ağabey yazdı. Ahmet Hakan da "Böyle anketler palavradır.. Sağcısı Necip Fazıl der, solcusu, Nâzım Hikmet" diye devreye girdi. Polemik sürüyor..
Ahmet haklı.. Böyle anketlerde taraflar ortaya çıkar. Daha organize taraflar da kazanır. "Yılın sporcusu"nda oylar kime gidiyor bu ülkede.. En iyiye, en başarılıya mı?.
Güldürmeyin beni..
Sadece taraftarlık değil.. Biz samimi de olmayız, anketlerde.. Olanı değil, olması gerekeni söyleriz kafamızdan tartıp..
Yıllar yıllar önce, İlhan Ağabey "(Selçuk) Cumhuriyet'e yeni bir şekil vermek için çok ama çok ayrıntılı bir anketi, hem de anketörlere yüz yüze sordurarak yaptırmıştı..
18-25 yaş gurubu Cumhuriyet okurlarının en çok okudukları sayfa, "Ekonomi" çıktı.. Yüzde 83.. Gençlerin en az okuduğu sayfayı da tahmin ettiniz?. Spor.. Yüzde 13!..
Cumhuriyet okuru genç hiç spor okur mu canım?..
Bu arada.. Ben bu meslekte şöhretimi, yıllarda hafta iki gün Cumhuriyet'te yazdığım spor yazıları ile yaptım.. Kim okuyordu acaba?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA