Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Teşekkürler Bülent!..

Kanyon'da sinemaya gitmeye karar verdik Ünal'la.. (Özüak).. Arka girişten döner kapıya girdik ki, bir afiş karşıladı bizi..
"Dinozorlar Kanyon'da.."
Ünal'la bakıştık ve gülmeye başladık.. Koca yaz sezonundan sonra ilk defa Kanyon'a gidiyoruz.. Karşılamaya bak.. Sinema katına çıktık.. Yığınla film var..
"Madem Dinozorlar Kanyon'da, biz de onları seçelim bari" dedik, alınganlığı üzerimizden atmak için.. Cehennem Melekleri/ Expendables 2 tabii.. Onlar bizden daha dinozorlar ya.. Ola ki, onları kastetmiştir, Kanyoncular..
Silvestre Stallone, Jan Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris.. Daha ne olsun?..
İhtiyarların ilk filmi daha çekilirken gişe yapacağı görülmüş, 2'nin senaryosu yazılmaya başlanmıştı. Biz 2'yi izlerken, Dinozorlar 3'e hazırlanıyorlar.. Hazırlanırlar..
Dinozorlar, bakmayın bize okutulan saçma tarihlere.. Dünya üzerinde en fazla egemen olan hayvanlar.. 100 milyon yıl falan.. Topu topu 100 bin senedir ortalarda gezen insanlar onlara "Kısa ömürlü" diyorlar utanmadan..
Filmi uzun uzun anlatmaya gerek yok.. İlkini izleyenler bilecek zaten.. Bir özel dinozor çetesi..
CİA'in verdiği paralı işlerin peşinde koşuyor.. "Görevimiz Tehlike"nin özel teşebbüsü yani.. Vur, kır, kaç, kovala..
Maksat aksiyon olsun..
Tabii böyle işlerde yönetmen de torpiliniz olacak. Yağmur gibi kurşun, bomba yağacak, gizlenmiş düşmanlar ölecek, ama ortada koşan sizin burnunuz kanamayacak.. Sizden otuz yaş genç, uzak doğu dövüş sanatları uzmanıyla bir saat boğuşacaksınız. Herif ölecek, size yara bandı gerekmez.. Yorulduğunuz her yerde han, darda kaldığınız her anda, gökten inen bir melek..
Başından sonuna gülerek (Birbirleriyle iyi dalga geçiyorlar çünkü) ve keyifle izledik..
Bitince asansöre yürüdük. Kapıda gene afiş.. "Dinozorlar Kanyon'da.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA