Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Asker sözü.. mü?.

İşin iç yüzü hala belli değil.. Bir terör eylemi mi, yoksa aptalca ihmaller sonucu mu bilmiyoruz. Bir cephanelik havaya uçtu.. 25 askerimiz şehit oldu ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı resmi açıklama yaptı..
"Doğal afet sonucu.."
Söz doğru ise yandık.. Bu ülkenin cephaneliklerinde bunca ölümlere sebep olan patlamalar "Doğal" sa, bu orduya nasıl güvenip oğullarımızı göndereceğiz..
Değilse daha da yandık.. Asker, minareyi kılıfa, patlamayı yasaya uydurmak için olayı bu millete "Doğal afet" diye yutturmaya davranıyorsa, bundan böyle kime güveneceğiz.. Hala "En güvenilen kurum" anketlerinde birinci sırada çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bu yapılır mı?.
İçimi rahatlanan, Azerbaycan'dan döner dönmez daha hava alanında ayağının tozu ile konuşan Başbakan'ın kendi üslubu içinde, ama açıkça "Böyle rezalet olmaz" anlamına gelen sözleri oldu.
Ancak, mesele 25 şehidin ailesine yapılacak yardımın türü değil artık.. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güvenilirliği söz konusu..
Başbakan dilerim "Aileler müsterih olsun" sözlerinin yanına ulusumuzu da müsterih yapacak eylemi ekler..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA