Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kırmızı Halı!..

Ah Yekta ah!.. Ama kabahat onda değil, seçimi yapanda.. Antalya Festivali kapanışındaki Kırmızı Halı'yı banda almıştım. Nihayet izleme şansım oldu.. 20 dakika sürüyor.. Abartısız 15 dakikasında falan sunucu Yekta Kopan konuşuyor.
Yahu, Kırmızı Halı, entelektüel değil, magazinsel bir akıştır. Kim gelmiş, ne giymiş, ne takmış, bir iki cümle konuşulur, ötekine geçilir..
Bu yüzden de büyük reytingler alır, Oscar Kırmızı Halı geçişleri mesela ve saatler sürer, karşısında durmadan ünlü birini canlı gören seyirci sıkılmaz.
Yekta her gece harika bir Kültür Sanat Programı sunuyor. Konuşturan değil, konuşan.. Ne işi var, magazin sunuculuğunda.. Kırmızı Halı'yı aldı "Gece Gündüz" yaptı çıktı.. Yanındaki Dilara'nın çırpınmalarına rağmen. Kız araya girebilmek için ne terler döktü.
Dilara kıyafeti, tavrı, konuşmaları ile Kırmızı Halı'ya cuk oturacaktı aslında, fırsat verilseydi. Spor, çok güzel bir spikerini kaybediyor gibi geliyor bana..
Bu Dilara'nın önü çok açık, bırakmazlar!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA