Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sıtkı Ustam!..

"Üçe mi bölünmek mümkün olsaydı, keşke" diye düşündüm gene.. İstanbul'da olmak vardı bugün.. Jennifer Lopez'i izlemek için..
Ya da Kütahya'da olmak vardı, Sıtkı Ustam'ı anarken.. Kızı Nida, ölümünün yıldönümünde özenli bir anma düzenlemiş.. Bu sabah 11'de Sıtkı Usta Geçici Müzesi gezilecek. Sonra mezarını ziyaret..
Ardından Hilton'da öğle yemeği.. Onu son gördüğüm yerdi, Hilton'da yemek.. Onun için düzenlenen Uluslararası Seminer'in Kapanış Yemeğinde, ona "Çininin Picassosu" diyen dünya seramik uzmanlarıyla buluşmuştuk, iki yıl önce..
Yemekten sonra gene Hilton'da bu defa Sıtkı Usta Paneli var.. Artık Nida bana yazar, ben size naklederim..
Ben nerdeyim peki..
Antalya'da..
Antalya Piyano Festivali dün gece Fazıl'ın Mezopotamya'sı ile açıldı.. Program yüklü ve güçlü.. Ben Fazıl'ı seçtim.. Ama bu defa halkın arasındaki Fazıl'ı..
Alanya'da.. Gündüz.. 14.30'da yarın, Alanya Kültür Merkezi'nde ve ücretsiz..
Alelade insanlarımla Fazıl'ın buluşmalarında hava bir başka oluyor. O havayı yaşamak da bir başka keyif, bir başka mutluluk..
Onu seçtim ve düştüm Antalya yollarına..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA