Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Allah rızası için..

Yah u yapmayın.. Ne olur yapmayın..
Bu yazılar "Okunsun" diye yazılıyor.. Bu ilanlar, bu reklamlar, görülsün, alınsın diye.. Ama siz sayfa ve reklam çizen ressamların kişisel mastürbasyonlarına alet olup, dişi yazılar kullanıyorsunuz. Siyah içine, fotoğraf içine beyaz yazılar.. Minnacık.. Baskıda kayma olursa, ki hep oluyor, okumanın imkanı yok.. O zaman yazara, o zaman santim sütun ödenen paraya yazık olmuyor mu?.
Açın o mesela sinema, hele tiyatro ilanlarını.. Başka yerde bulma şansınız da yok üstelik, bizim gazeteler için tiyatro entel konudur çünkü.. Hadi okuyun bakalım, neymiş, nerdeymiş, ne zamanmış?.. Mümkün değil.
Yahu bu ilan için para veren tiyatro sahipleri gazetelere hiç mi bakmazlar, bizim paramız ne olmuş diye..
Radikal gibi sırf okunmak için çıkan bir gazetenin Genel Yayın Müdürü, fotoğraf üzerine iki sayfa dişi yazıyı okumayı denedi mi hiç?: Bu "Görüntü" merakı nerden düştü, gazetelerin ve dergilerin başına?. Galiba şurdan..
Kimse kendi yayınını okumuyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA