Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Göztepe'de olanlar..

Göztepe'nin küme düştüğü maçtan sonra olanlar, spor adına, futbol adına, toplum adına, Göztepe adına utanç vericiydi. Yazdık söyledik..
"Sıfırı tüketmiş, nerdeyse batmış Göztepe'ye sahip olan ve kulübün yeniden canlanmasına sebep olan İmam Altınbaş'a bunlar yapılır mı, ne nankörlük" dedik..
İzmir'den bir arkadaşım aradı. Sevdiğim, güvendiğim biridir.
"Hıncal" dedi, "Yapılanlar rezalet. Her dediğinde haklısın. Ama bilmediklerin var.."
Anlattı.
"Başkan da büyük hatalar yaptı. Göztepe'nin gelenekselliğini, İzmir tarihinin nasıl bir parçası olduğunu unuttu. Kulüpte Göztepe'nin evlatlarını görevlendireceğine, bir fabrika aldığını sanıp, Göztepelilikle alakası olmayan bir ekip kurdu. Futbol takımının başına getirdiği insanlar, hem kulübü hem onu soydular. Göztepe Altınbaş zamanında 200'den fazla oyuncu transfer etti. Bu transferlerde, teknik direktör ve menecer anlaşmalarındaki rezaleti benden iyi bilirsin. Altınbaş bir sürü insanı zengin ederken, şimdi Süper Lig'de olması gereken Göztepe, PTT liginden de düştü. O zaman da kıyamet koptu.."
İmam Altınbaş'ın Göztepe'ye nasıl iyi niyet ve nasıl büyük hedeflerle sahiplendiğini iyi bilenlerdenim. Yazmıştım da, yıllar evvel. Ama Göztepeli dostumun dedikleri de doğru..
Yanlış adamlara güvenmiş, yanlış ekip kurmuş ve bugünleri hazırlamış. Şimdi yeniden ve sıfırdan başlarken, gerçek Göztepelileri, Adnan Süvari ruhu taşıyanları, cebini doldurmak değil, Göztepe'yi yüceltmek amacında olanları dikkate alsın.. Taraftarla yönetimin arasını da düzeltsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA