Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Küstaha gel!..

Önce "Dürüst olun" dedi. Yuttuk. Azıttı.. "Terbiyesiz, eğitimsiz" dedi.. Onu da yaladık yuttuk..
Bu defa mesleğimizi öğretmeye kalkmış..
Aptalca sorular sormayın" demiş basın toplantısında..
Bu Galatasaray'ın başkanı Ünal Aysal efendi, bol keseden maaş verdiği Mancini Efendi'nin her hafta Türk basınına sövmesi için acaba özel talimat mı veriyor?..
Vallahi olabilir..
Bundan evvelki Başkanları düşünün.. Ali Ağabey (Uras), Alp Yalman, Faruk Süren, Özhan Canaydın böyle şeylere, hem de ısrarla, her hafta sövmelere izin verirler miydi?.
Mancini efendi, sorular işine gelmeyince sövüyor.. Bu haftaki fırçamız..
"Aptalca sorular sormayın!.."
Valla bak, küstah İtalyan, ben aptalım, anlamıyorum, onun için soruyorum, ne olur anlat..
"Maçın normal süresi bitmiş. 3 uzatma dakikasının ikisi de oynanmış, geriye saniyeler kalmışken ve durum 0-0 iken, kenara, adını bile öğrenemediğimiz, o aldırdığın ama oynatmadığın yabancı oyuncuyu sürmenin sebebi neydi?."
Bizim gibi aptallar gene maç 0-0 iken, oyun doldur boşalta dönmüşken ve bitime üç dakika kalmışken Drogba'yı kenara almanı da anlamamıştık.
Hâlâ anlamadın mı İtalyan?. Biz Türkler geri zekalıyız.. Hani Avrupa'da "Türk Kafalı" dersiniz gerzeklere ya, ondanız biz, tamam mı?. Onun için anlatman gerek..
Nasıl gerzek futbolcuların için taktikleri kağıda çizip kaptana yolluyorsun.. Bize de yazılı ver..
Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanına yaz ver, aptalca soruların cevabını da bu aptallar, sahtekarlar ve terbiyesizler heyetinin başkanlığını sessiz sedasız kabullenen zat, bizi toplayıp anlatsın, olur mu?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA