Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Haksızlık!..

Fatih Altaylı kardeşim, CHP'nin niye kaybettiğini analiz eden satırlarında, unsurları sıralarken "Beşiktaş, Bakırköy ve Kadıköy gibi ilçelerden aday gösterilmeyen başkanlar partiyi alttan oyuyor" diyor ve fena halde haksızlık yapıyor.
CHP bu üç ilçede de, geçmiş yılların rekorunu kırarak oy aldı, son seçimde. Çünkü bu ilçelerde yaşayanlar, yapılan hizmetlerden çok mutluydular, bu bir.. Eğer bu hizmetleri veren ve çok sevilen başkanlar, partinin dibini oysalardı, bu rekor oylar çıkar mıydı, bu üç ilçeden, bu da iki..
Mesela benim 40 yıldır yaşadığım Beşiktaş'ta, sadece ilçe sakinlerinin değil, 50 yıllık gazeteci ben dahil ülkede kimsenin adını bilmediği nev zuhur bir aday nasıl rekor kırdı o zaman?.
Dün Beşiktaş caddelerinde bir afiş gördüm ve içim "Cız" etti.. Kocaman resimde İsmail Ünal.. Coşku ile el salladığı bir fotoğrafı vardır.. Onunla gülümsüyor geçenlere.. ve yanında kelimeler..
"Esen kalın!.."
Sen de İsmail Başkan, sen de.. "Elvada" değil, "Gene görüşeceğiz" diyorsun, değil mi?. Biz seni unutmayız.. Beşiktaşlılar unutmaz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA