Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kapak oldu!!.

Başlıktaki lafın argo anlamını şimdilik bir yana bırakın.. Amerika küçük bir medyatik olay yaşamıştı, ülkenin en eski ve en saygın kadın dergilerinden Vogue'un son kapak tercihi yüzünden. Dergi, Kim Kardashian ve oğlunun babası ve de nişanlısı Kanye West'i kapak yapınca, sosyal medyada kıyamet koptu önce. Sonra hemen bütün talk şovcular kapakla dalga geçmeye başladılar.. Sebep?.. Çiftin ikisi de Amerika'nın en antipatik bulduğu en sevmediği isimler sıralamasının tepelerindeler de ondan...
Kardashianlarla dalga geçmeyen yok..
Şimdi hurriyet.com, "Yerli Kardashian- West çiftini seçiyoruz" diye bir anket yapmış. Onur Baştürk kazananı açıkladı..
"Demet Akalın- Okan Kurt!.."
Onur "Türk Vogue'u da onları kapak yapsın" diye öneriyor..
Bence haksızlık.. Yaparlarsa bu defa bildiğiniz "Kapak olur" çünkü.. (İnanmazsınız!.. Bu yazı geçen hafta salı günü köşemde olacaktı. İlanlar bir yandan, benim öteki yazıların uzunluğu öte yandan, girmedi. Ertesi gün gene.. Ben inat ettim, o inat etti.. Bugüne dek sarktı.. Tabii şu anda okuyorsanız..)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA