Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Derya Adam!..

Yıllar yılı ağlamış "Ben dünya çağında yüzücüyüm, devlet de kulübüm de bana yardım etmiyor, Amerika'da sürünerek yüzme idmanı yapıyorum" demişti, devletten ve Galatasaray'dan gelen paralarla Amerika'da okuyup, yerleşir ve paşalar gibi yaşarken.. Arka arkaya 5 Olimpiyata, yüzme federasyonları, Milli Olimpiyat Komitesi'ni ve zamanın Spor Bakanlarını "Bu defa başaracağım" diye kandırarak katılmış, her defasında da "Ön çalışma" diye tonla para almış ve bir tek Olimpiyat'ta bir tek tur geçememişti.
"2012 Oyunları hazırlığı" diye bir yıl önceden 10 dolar maaşa bağlanınca, antrenörü diye karısını gösterip ona da ayrı maaş aldırınca, dayanamamış oturup yazmıştım. Bu yazımın ardından maaşı 5 bin dolara inince Derya beni mahkemeye vermişti. Reddedildi dava tabii.. Türkiye'de de hâkimler var.. O 5 bin dolar maaşlı hazırlık döneminde gittiği Balkan Oyunları'nda, "Ben bayrak takımında yüzmem" diye kafa tutunca, Türkiye o yarışa katılamamış ve çok kritik puanları kaybetmişti ama, Derya hâlâ göz nuruydu ülkede.. 2012'de sıfır çektiği halde..
Öyle ki, Acun da onu aldı Survivor kahramanı yaptı. Derya açıkladı.. "Kazanırsam ödülümün yarısını İşitme Engelli Çocuklara bağışlayacağım!.."
Meğer Acun'la yaptığı sözleşmede varmış, kazananın ödülün yarısını bir hayır kurumuna bağışlaması..
Posta gazetesi ay başında ortaya çıkardı ki, Derya 2011 yılında 500 bin lira Büyük Ödülün tamamını alıp sırra kadem basmış, meğer..
15 gün bekledim, "Hazretten ses çıkar mı" diye.. İçimde ümit zerreleri var.. Bir yerden bir açıklama gelir diye.. Çıt yok.. 500 bini alan, Okyanusu aşmış bile.. Ordan bize gülüyordur.
Afiyet olsun Derya!..
Bu han-ı iştiha senin..
Ye.. Çatlayınca, patlayıncaya kadar ye..
Kabahat sende değil, Acun'da.. İşitme Engellilere 250 bin lirayı Acun ödemeli.. Aklım ve vicdanım öyle diyor, bugün..
Bile bile ladesin cezasını Acun çekmeli!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA