Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Asıl sen utanmadın mı, Abdürrahim?..

Bizim kulüplerde hasbelkader iş başına gelenler, anında ağız ameli oluyorlar. Karşılarında bir kamera görmesinler!. Tutmayın gitsin..
Abdürrahim Albayrak da, kendisini NTV'nin canlı yayınında bulunca, Galatasaray gibi bir kulübün Başkan Yardımcısı olduğunu unutmuş, saçmalamış da saçmalamış..
Zamanında Galatasaray'ın ayıla bayıla aldığı "Çilek" diye camiaya yutturduğu transferlerde rol oynayan menecerlere "Bu adamları Galatasaray'a satmaya utanmadınız mı" demiş mesela.. Sanki adamlar Kaleşle tehdit edip satmışlar.. Ardında imalar var tabii.. Yüreğin yetiyorsa, açık söyle.. "Mancini, Ünal Aysal, bu transferlerle cep doldurdular" de bakalım da, görelim çapını..
Gökhan Zan için söyledikleri ise ayıp ötesi..
"Yan gelip yatarak para alınmaz. Çek git" diyor, Gökhan'a..
Galatasaray'ın ona en çok ihtiyaç duyduğu zamanda sakatlandı Gökhan.. Kulübün doktorları, yanlış teşhislerle bir türlü tedavi edemediler. Kendi parası ile Avrupa'nın en iyi doktorlarına gitti. Bu arada kondisyonunu kaybetmemek için spor salonlarından çıkmaz oldu.
İyileşti de.. Ama kulübü nerdeyse çökertmeye niyetli İtalyanların bir türlü gözüne giremedi. Hem de stoper gibi bir alanda yabancı kontenjanı kullanma pahasına Dany'ler, Chedjou'lar alındı, ikisini de katlayacak kadar futbolcu, ikisini onla çarpacak kadar da Galatasaraylı olan Gökhan Zan'a bir türlü şans verilmedi. Kadroya bile alınmadı.
Prandelli, tıpkı Sabri gibi, elini bile sıkmadan onu da aşağıladı.
Sabri'ye yapılanları hatırlarsın Abdürrahim.. Tek antrenmana çıkarılmadan kadro dışı bırakıldı. Malzemeleri geri alındı. A Takımının yemek salonuna girmesi bile yasaklandı. Ama Sabri, her türlü aşağılanmaya katlanıp, kendi kendine çalışarak, sabırla, inatla bekledi.
Sonra sen geldin Abdürrahim.. Bir tek lafınla, bir tek idama bile çıkmadan ilk 11'e çıktı Sabri.. Sonucu dünya gördü. Kötü mü oldu?. Ne oldu milyonlar dökülerek alınan Eboue'ler, Tarık'lar, Veysel'ler, Salihler?. Sabri kesti attı hepsini..
Şimdi bunu bire bir yaşayan sen, durduk yerde, tıpkı Sabri gibi sabırla, inatla, inançla bekleyen Gökhan Zan'a saldırdın.. Sabri adamın, Gökhan değil de, ondan mı?.
Utanmadın mı, Abdürrahim Albayrak!.. Utanmadın mı?.
Hamza Hoca hele şu sakatlıklar sonrası haldır haldır stoper arıyor.. Gökhan'a bir bakıver hocam.. Gökhan'a bir bakıver.. Orada duruyor, karşında hemen..

***
Öcal Ağabeyim, geçen hafta sonu, UltraKediler'i yazmış köşesinde.. Galatasaray'ı batırmak için ellerinden geleni yapanları anlatırken, "Kedi isminin önünde çok kullanılan bir sıfat vardır" diye "Nankör"e gönderme yapmış. Sonra da "Aslanlar, Kedigiller Familyasındandır, unutmayalım" diye bağlamış.
Yazının çıktığı günün akşamı "Kedi"ler ağbimi yanıltmadılar..
Antalya'da maça çıkan Galatasaray'ı, Galatasaray Tribününde bir pankart karşılamış, "Burak, futbolu bırak" diye..
..Ve de bir "Kedi," takıma girdiği gün, kaybolmuş Galatasaray ruhunu geri getiren Sabri'ye öylesine ağır sözlü hakaretlerle saldırmış ki, araya giren öteki futbolcular olayı önleyebilmiş ancak..
Bu UltraKediler nerden çıkıyor?.
Ya Fener medyası bunların beynini yıkıyor. Galatasaray'daki kötüleri göklere çıkarıp, iyileri yerin dibine sokan bu kasıtlı medyayı okuyup, dinleyip tuzağa düşüyorlar.. Bunu nerden çıkarıyorum derseniz.. Benim eve maç izlemeye gelen 20 Galatasaraylı'dan onbeşi Burak ve Sabri'den nefret ediyor mesela.. Ki bunların hepsi aklı başında insanlar.. Ama okuyorlar, dinliyorlar, etki altında kalıyorlar.
Ya da..
Ya da.. Orası daha da facia..
Bunları birileri besliyor, Galatasaray'ı sırtından vursunlar diye..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA