Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

“Yazık”lar Gecesi!..

"Dördüncü Yıldız Şölen Gecesi"ni hem Galatasaray kulübü beceremedi, hem de LigTV.. Federasyona da bir "Yazık" var tabii..
Sezon boyu Fener'in Şampiyonluğuna başta Maraton Yayınları ile ray döşeyen LigTV, bu yayını da hiç şaşmam, bilerek olabilecek en kötü şekilde yaptı.
Bir defa adını yanlış koydular..
"Şampiyon Galatasaray Taç Giyiyor" ne demek?. O gecenin "Dördüncü Yıldız Şöleni" olduğunu nasıl bilmezsiniz?.

Sezon boyu, Avrupa'da zaten oynamayan Fener'in Başkanı Aziz Bey, "Herkes bilsin ki, Fenerbahçe'nin kupada asla iddiası yoktur" diyecek kadar kendinden geçip, tüm hedefini "Dördüncü Yıldız" diye açıklamış ve kaybetmişti. Şimdi "Galatasaray'ın Dördüncü Yıldız Şöleni" deyip, adamı üzemezdiniz tabii.
O yayında coşku yaratmak, size yakışır mıydı?.
LigTV, tıpkı canlı yayınladığı maçlar gibi, Şölen gecesini de gene "Kirli" ekrandan izlettirdi seyirciye.. Beş saat süren yayın boyu, çirkin, rezil, anlamsız, ama kasıtlı bir koca alt yazı ekranda durarak, görüntüyü kirletti, pisletti, rezil etti..
"Şampiyon Galatasaray Taç Giyiyor!.."
Nerden çıktı o uydurma "Taç giyme" lafı..
O gece, başından sonuna, en körlerin bile göreceği kadar açık ve net "Dördüncü Yıldızı Takma Şöleni" idi..
Korktunuz mu, patronunuzdan?.
O gece Fener'in olsaydı, sarı lacivertten başka renk koyar mıydınız ekrana LigTVciler?. Zaten Fenerlisiniz hepiniz, koymazdınız ya?. Gene de sorayım.. "Fener Taç Giyiyor" yazısını yeşil beyaz yazmaya cesaret edebilir miydiniz?.
Galatasaray'ın kupasını aldığı anı kaçırmak (!) dahil, her türlü yayıncılık hatasını yaptınız. Geceyi izlenmez hale getirmek için tüm imkanları, hem de nasıl bilinçli kullandınız.

Hadi itiraz edin de, madde madde yazayım, bilinçli özensizliğinizi, bilinçli baştan savmacılığınızı, bilinçli anti yayıncılığınızı..
Yazıklar olsun, hepinize!..
(Gecenin öteki "Yazık"ları yarın!.. Bu arada, Sevgili Özge ile yaptığımız haftalık sohbet de, bugünden itibaren sabah.com.tr'de..)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA