Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gene harika “Pazar!..”

Yani Tuğçe Kazaz'a tam sayfa ayırabilen o dandik Günaydın ekiyle, o harika "Pazar Sabah'ı ayni ekibin çıkarması mümkün değil, ama oluyor işte..
Bu pazar gene elime yapıştı kaldı, Pazar ekimiz.
Hasan Bülent Kahraman
'ı 1981'den beri keyifle okurum, ama bu Pazar eki yazıları tiryakilik yapmaya başladı. Sanatı ve kültürü tüketmeyen Türkiye'yi nasıl anlatmış, inanmazsınız. Bir başka tiryakilik Stelyo Berberakis'in yazıları..
Dünyayı sarsan günler yaşayan Yunanistan'dan öyle renkli sahneler nakletmiş ki.. Yazı hem keyif, hem bilgi dolu.. Yunanistan'da ne olduğunu da, ne olmadığını da anladım..
Nur Çintay
'ı mutlak, ama mutlak okuyun.. Hüseyin Rahmi Gürpınar'dan nakil bir eski Ramazan anısı var ki, gülmekten ölürsünüz..
Terminatör yazımı kısa tuttum. Niye?. Öyle bir Terminatör sayfası yapmışlar ki, filmi gören herkesin merakını karşılar.. Pes!..
Bülent Timurlenk
gene harikalar yaratmış. Sayfayı hazırlayan Olkan Özyurt da hakkını vermiş. 8 kişilik bir baraj resmi yarım sayfa.... Barajı kuran Real Madrid..
Barajda dehşet içinde bekleyenler Raul, Figo, Beckham, Ronaldo, Zidane, Helguera, Guti ve Roberto Carlos.. Dünya karması gibi takım.. Tamam da "Bu barajı titreten adam kim?." Yazının başlığı da bu zaten.. Bakarken ve okurken ben de meraktan titredim. Bülent Değerli'nin Petr Cech yazısı da enfes..
İdil Demirel
'in yazısını o sosyal medyaya her fırsatta resim yükleyen ve bu resimleri anında izleyenler okumalı..
Yale'in ünlü bir psikoloji profesörü analiz etmiş..
"Hedef karşı cinsin dikkatini çekmek.."

Biz çocukken, suçlunun yanında resim çektiren jandarma bileğini sıvardı, Nacar saati görünsün diye..
Şimdi Ferrari'nin direksiyonundaki bileğini hemen sanal medyaya yükleyen erkeğin amacı, hatunlara Patek Philippe saatini göstermek.. Rolex artık ayağa düştü, Çin'in birebir sahteleri yüzünden ya.. Yale Hocası "Mağara adamları eş bulmak ve çiftleşmek için ne yapıyorsa, bugünün erkeği de onu yapıyor" demiş.. Kadınlarda da durum farklı değil. Buyrun okuyun, instagram delileri..
Kimin dikkatini çekmek istiyor, ya da kimi arıyorsunuz bakalım?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA