Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Özür!..

Kabahat bende değil.. Salı günü için, pazartesi yazdığım yazı, perşembeye kalınca, çarşamba günü HaberTurk'un o çok güzel Tuğba Güvenç yazısını atlamış olduk.
23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonasını yazmayan Türk Spor Medyası, hem de Dünya Atletizm Şampiyonasına sayılı günler kala, hala atletizmi spordan saymıyor..
Çuvaldız gene kendimize..
Sevgili Murat Müdürüm.. "Şu Sabah'ta okunur, bu Sabah'ta okunur" klişelerinden vazgeç. Bu meslekte 60 yılım geçti. Bu tür şeyler, okura değil, patron, yönetici kesimine yazılan mektuplardır. "O kesim spor sayfası pek okumaz. Bakıp geçerken, bu anonslarla dikkat çekelim" demek olur. Okur zaten senin ne yazdığını biliyor, ona bildiğini ilana gerek var mı?.
Dün gene "Galatasaraylı Carole'un Müslüman olduğunu ilk Sabah yazdı" demişsin. Tamam iyi de, Jak Ali Harvey'nin Luzern Uluslararası Yarışmalarında 100 metrede birinci olduğunu Sabah niye yazmadı?.
Ali Kaya'nın Avrupa 23 Yaşaltında 5 bin- 10 bin dublesi yaptığını niye Sabah yazmadı?.
Sen yazdıklarını yazdıkça, ben yazmadıklarını yazayım mı?.
Var mısın?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA