Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gönül’ü özledim!..

"Şimdi Gönül Yazar" dedi, TRT nağme'nin spikeri, her sabah 8.10' da otomatik açılan radyomda.. "Sadettin Kaynak'ın şarkısı.. Menekşelendi sular!.."
Nasıl keyifle bir uyanış oldu, hem de bu dünya güzeli şarkıyla, Gönül'ü dinleyerek..
Ankara'daki gençlik günlerinde, mahallecek gidip, duhuliyede en arkadan izlediğimiz Yazar Açık Hava Bahçesi günlerinde girmişti hayatıma Gönül..
Sonra İstanbul'a geldiğimizde, yakın dostu Ercan Arıklı sayesinde tanıştık. Ahbap, arkadaş olduk. Artık Maksimlerde, faça masalarda izliyorduk..
Gazino devri bitti, bu defa özellikle Bay Vitali'nin Beyoğlu'nu Güzelleştirme Derneği'nin sık sık düzenlediği gecelerde beraber olduk. Ortaköy'e gelir oldu. Ertekin'de otururduk.
Sonra.. Sonra ikimiz de çekildik gecelerden..
Uzun süredir görmeyişim ondan..
Harika sesi, onu ne kadar özlediğimi hissettirdi bana..
O müthiş şakacı, esprili, lafını sakınmaz Gönül'den iki anekdot nakledeyim..
Bir gece Ercan'la Gönül'ü dinliyoruz gene.. Az ilerde de o zaman Galatasaray Yöneticisi Yiğit Okur var. Gönül sahnede Yiğit'in başına gitti ve anons etti.
"Biz burada, Okur, Yazarız!.."
Gönül sahnede.. Seyirci istek bağırıyor..
"Aldırma Gönül aldırma.."
Gönül anında cevap veriyor, mikrofondan..
"Ben aldırmadım, doğurdum. Siz onu Nükhet'e söyleyin.."

(Gönül Erol Simavi'den hamile kalmış, doğurmuştu. O sıralar Nükhet, Erol Bey'le yaşıyor ve hamile olduğu dedikoduları dolaşıyordu.)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA