Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Utanılan 4. yıldız!..

Bir kısım Çirkin Adamlar'ın, ülkemizi ve halkını uygar dünyaya rezil eden eylemleri sonucu yarıda kalan maçta, Galatasaray'ın giydiği yeni formaları gördünüz her halde..
Peki o formalarda, geçen yıl kazanılan ve Aziz Yıldırım'ı öfkeden çılgına çeviren "4. Yıldız"ı gördünüz mü?.
Ekranın içine girmişseniz görmüşsünüzdür.
Galatasaray, o 4. Yıldız'dan utanmış olmalı ki, kaybetmek için elinden geleni yapmış.. Yıldızlar öyle renklenmiş ki, görmek mümkün değil..

Bir usta tasarımcıya "Biz kural gereği bu yıldızı koymak zorundayız. ama öyle bir şey yap ki görünmesin" deseniz bunu yapardı ancak..
Galatasaray'ın dördüncü yıldızdan utanması sadece bu değil..
Dördüncü Yıldızı Fener kazansa, Fenerium'da satılan "4.Yıldız" hatıra eşyaları ile Aziz, Yıldırım Messi'yi transfer ederdi.
Dursun Özbek'in Galatasaray'ı ne yaptı?.
Hiçbir şey.. Sıfır..
Pardon yaptı.. Tam da 4. Yıldız'ın paraya çevrileceği günlerde, Galatasaray'ı dünyanın en çok para kazanan 20 kulübünden biri yapan, finans uzmanı Kerem Ertan'ı istifaya zorlayıp, Galatasaray Storeları başsız ve sahipsiz bıraktı.
Özbek, Aziz Yıldırım'dan beter olma yolunda hızla ilerliyor. İşe Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ı sürerek başlamıştı. Ardından Kerem yollandı. Kongre öncesi Özbek ekibinin beyin takımındaki Turan Yücel, Mali Kongre'de konuşturulmadan kürsünden indirildi. Çünkü Yücel, yanlış işleri eleştirmeye başlamıştı.
Sonra sıra Cüneyt Tanman'dan kurtulmaya geldi. Tanman zararsızdı ama Bay Başkan oraya kardeşini koymak, Galatasaray'ı aile şirketi yapmak istiyordu.
Yönetimde Özbekler, tribünde Ultraslan!..
Galatasaray'ın işi bir kez daha, Allahlık!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA