Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Meriç Soylu Ödülleri!..

Yasemin atlayınca ben de atladım tabii.. Geçen hafta Milli Reasürans'ta Meriç Soylu Ödülleri dağıtılmış.. Bütün sezon hemen her konsere gittim, ödül törenini kaçırdım iyi mi?.
Meriç Soylu İş Sanat'ın bugünkü görkem ve saygınlığa ulaşmasını sağlayan harika yönetmendi. Bir kalp krizi onu genç yaşta aramızdan aldı. İş Sanat ve Ailesi el ele verdiler ve onun adına "Meriç Soylu Ödülleri" düzenlediler..
Genç sanatçılar, geleceğin yıldızlarına açılacaktı, kapılar ardına kadar. Parlayan Yıldızlar'a yani.
Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Meriç Soylu Ödülünü, konserinde dinlemeye doyamadığım obuacı Gülin Ataklı kazanmış. Bence de hakkıydı.
Kontrbasçı İrem Keskin ikinci, perkusyon sanatçısı Beste Gürkey üçüncü olmuş. Piyanist Başak Merev ve kemancı Gökçe Çatakoğlu da mansiyon kazanmışlar. Hepsini kutlarım.
İsimlerini gelecekte çok duyacağız, inanıyorum..
Bir şey dikkatimi çekti yalnız.. Bu yıl ödül alanların hepsi genç kızlarımız..
Delikanlılar!.. Hayırdır?.

***
Bir de minik konser haberim var, bu arada..
Kadın/ Doğum Uzmanı Dr. Karin Bozkurt Tıp Fakültesi ile eş zamanlı Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı şan dalına devam etmiş.. 2003 yılından beri konserler de veriyor.
Şimdi 5 Haziran 2016 Pazar günü 20.00'de Lösemili Çocuklar yararına Fulya Sanat'ta bir konser düzenlemiş.
İstanbul Operası'ndan dostum tenor Bülent Külekçi, Ulaş Kurugüllü yönetiminde Opera Oda Orkestrası ve Güneş Kaya yönetiminde Beşiktaş Çocuk Korosu da konuklar.
Giriş ücretsiz.. Lösemili çocuklara destek vermek isteyenler konser kitapçığı alacaklar sadece..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA