Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Fakirin malı, Uğur!..

1972 Oyunları'nın efsane TRT sunucusu Uğur Dündar kardeşim yazıyor.. Avrupa Şampiyonası için TRT 93 kişi göndermiş. Uğur'un içlerinde olduğu Münih Olimpiyatları ekibi ise, hepsi hepsi 30 kişiydi.
Onca spor dalı, onca spiker ve yorumcu gerek. Kadro 30.. Fransa tatili.. Sadece futbol.. Yapılan işler de meydanda, ama kadro iki misli..
Ye Memet ye!..
Öbür yayıncı kuruluş DigiTurk de 50 kişiyle çıkmış Paris yolculuğuna..
Oysa iki kurumun da, sadece spiker ve yorumcu ihtiyacı var. Gerisini Fransızlar yapıyor.
Şimdi DigiTurk de hala TMSF'den Katar'a resmen devredilmedi, yani onlar da hala kamu kurumu.. Bu yüzden Uğur yazısına "Devletin malı deniz.." başlığı atmış..
Eksik ve yanlış..
Türkiye Futbol Federasyonu, en fakiri benden zengin 660 kişi götürmüş federasyon bütçesi ile..
Uçak, oradaki otel, yemek her şey federasyondan..
Federasyon bütçesi de kamudan, yani bizden çıkıyor..
Kaç sponsor şirket, başta gazeteciler kaç kişi davet etti acaba?. Onlar da vergiden düştükleri için cömertler tabii.. Yani gene bizim paramız sayılır, sonunda..
Yani Uğur, "Devletin" değil, "Fakir"in parası bol keseden cömertçe harcanan..
Şu anda, Paris'e cebinden, ya da gazetesinin harcırahı gidecek durumdaki kaç yüz insan, fakir milletin cebinden keyif yapıyor biliyor musun?.
Bu rezil şampiyonayı öven, ballandıran yazıları okuyorum gazetelerde ve şüpheleniyorum.. "Bunlar hep davetle gidenlerin borç ödeme yolları mı acaba" diye.. Ya da "hep beni götürün, ben bakın böyle överim" ilanları mı?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA