Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ya Cüneyt Çakır!..

"Erken final" denen maçı yönetti Cüneyt Çakır!..
İspanya- İtalya.. Peki nasıl yönetti?.
Maç bitince yayıncı kuruluşlar Lig TV ve TRT Sporu, Spor kanalları NTV ve A Spor kanallarını zapladım, "Hangi hakem yorumcusu ile konuşacaklar, Cüneyt Çakır'ı" diye..
Hiçbirinde tek bir hakem yorumcu yoktu. Erman Toroğlu gibi sözünü sakınmayan bir hakem yorumcusuna sahip bizim kanal dahil.
Oysa Cüneyt Çakır, Euro 16'nın finalini yönetmek için aday gösterilen iki kişiden biri..
Öteki İtalyan Rizzoli..
İtalyan medyasının "Hakem etkileme" gazına gelen medyam, hiç düşünmeden "Cüneyt Çakır, Juventus'un başında iken Galatasaray'a elenmesinin acısını çıkarmak için İrlanda'ya yatan Conte'den intikam alacak mı" haberleri yaptı. Oysa Cüneyt Çakır ve de tabii Türkiye için İtalya'nın devamı daha iyiydi.. İtalyanlar final oynarsa Rizzoli'nin şansı kalmayacaktı çünkü. Onu bile düşünmediler. Bir Türk hakemi tarihe geçme şansı yakalayacaktı.
Peki nasıl yönetti Cüneyt Çakır?.
Şimdilik özet vereyim..
Bence kötü.. İtalya finale kalırsa, gene de şansı var..
Collina faktörü..

***
Bir son dakika da benden..
Yazıyı bitirdim çıktım geleneksel Salı Yemeğimizide yedik, eve döndüm televizyonu açtım. Saat 14.30 ve alt yazı..
"Cüneyt Çakır Euro 2016'ya veda etti." Yani maçı o kadar kötü yönetti, eleştiriler o kadar sert oldu ki Collina faktörü bile yetmedi. Şimdi medyamız iki taraflı neler neler konuşup yazacak?.
Geçti Bor'un Pazarı!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA