Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Oldu da bitti, Maaşallah!.

Dursun Özbek nam zat, oldu bittiye getirip Florya ve Riva'yı satacak ve Galatasaray'ın elinde artık "Yarınlar güvencesi" diye hiçbir şey kalmayacak. Yarın borç almak gerekse, gösterecek karşılık da olmayacak artık..
Tüzük değişmeden, Riva satışı ile borçlar sıfırlanmadan, tüzük değişimi ile, yarın gene bu durumlara düşülmesi önlenmeden, "Hadi!.. Çabuk!..
Mutlak" diye hem de tehdit yollu baskılarla Galatasaray'ın mali kanatlarını kesmek doğru mu?.
Riva da satılabilir, Florya da..
Ama bugün mü?. Bu yönetim tarafından mı?.
İşte cevabı verilmesi gereken soru bu, ama ne kongrede soran var, ne de Divan'da üzerine giden?. Pardon Divan'da sıkıştıran bir iki çıkıyor ama, onları da Ada İşgalcisi'nin avukatı, Divan Başkanı susturuyor.
Şimdi, Özbek'in "Satış kongresi"ne katılacak birkaç kişi arasında şu soruları soracak ve cevap almadan kürsüden inmeyecek cesarete sahip bir kaç kişi var mı acaba?.
1- Dursun Özbek "Son 14 yılın tüm hesaplarını soracağım.
Uluslararası bir denetim kurulu, son 14 yılı kuruş kuruş araştıracak" diyerek başkanlığa geldi. Sonra "Hesap soralım" diyen bütün üyeleri yönetimden temizledi. "Hesap sorma" unutuldu. Neden?.
2- Dursun Özbek "Adayı geri alacağım" diye başkan oldu. Olur olmaz, adayı işgalciye bırakmak için elinden geleni yaptı. Yüksek Mahkeme kararı ile işgalci anında tahliye edilecekken, Özbek "Karar düzeltmesi" isteyerek işgalcinin kalmasını sağladı. Neden?. Yüksek Mahkeme, karar düzeltmesi gibi dosya üzerinden 10 dakikada karara bağlanacak olayı neden aylardır sürüncemede bıraktı. Orda da mı Fetöcüler var?. Kulüp niçin davasını takip etmiyor?. İşgalci, kendi Adalarına gitmek isteyen Galatasaray Kulübü üyelerine bilet kesme küstahlığını gösterdi. Üye haklarını savunmak için kürsüye gelen hukukçu Tayfun Akçay'ı, Divan Başkanı İrfan Aktar, iki defadır konuşturmuyor.
Sonunda mikrofonu bile kestirdi.
Neden?.
3- Eski Başkan Selahattin Beyazıt "Kulüp batmış durumda. Kurtarmak için bir para gurubundan, koşullarımıza uygun kredi almak zorundayız.
Bu işi yapan uzman aracılar var. Gelip kulübün maddi durumunu inceleyecek, sonra yatırım yapacak mali gurubu getirecekler. Bunlar pahalı aracılar. 250 bin dolar civarında.
Bu parayı ben kulübüm için cebimden vereceğim" dedi. İnan Kıraç'tan yönetim nezdinde destek istedi. Kıraç, niyeyse "Beni bu işe karıştırma" dedi. Özbek'in umurunda bile olmadı. Bu yol denenmeden Riva ve Florya'nın satışına girişildi..
Neden?.
4- Üçüncü Köprü'nün ve çevre yollarının yapımı, Riva ve civarındaki arazilerin değerini hızla arttırmaya başladı. Yarın yapılaşma başlayınca, bugün biçilen değer (ki Işın Çelebi Divan'da bu değerin de komik olduğunu söyledi.) on misli artabilir.
O zaman bu acelenin sebebi ne?.
Riva'da yapılaşma olursa, onun etrafındaki arazilerin değerleri de misli ile artacak?. O araziler kimin?.
Bu Kongre bu sıkıştırmayı yapar mı?. Yapmaz.. Ben niye o Kongre'nin üyeliğinden istifa ettim, sanıyorsunuz?.
Bu yazı, o Kongre değil, taraftar için yazıldı!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA