Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yalan yok, Ahmet!.

Ana haber sunucusundan beklenen ilk şey inandırıcı olmaktır. Kişiliği, geçmişi, deneyimi ve üslubu ile "O söylüyorsa, doğrudur" dedirten adamdır, Ana Haber Sunucusu..
İtirazın var mı, Ahmet Hakan kardeşim..
Peki, seyircinin gözünün içine baka baka yalan olduğunu kendisi dahil herkesin bildiği bir şeyi söyleyen, söyleyebilen birine sen inanır mısın?.
Buna da itirazın var mı?.
Varsa köşende yaz. Olmadı bana söyle ben yazayım!.
O zaman "Kısa bir ara" deyip, yayına tam 15 dakika ara vermek ne oluyor?.
Sen "Kısa" lafının anlamını mı bilmiyorsun.. Uyuşuk ya da uyuşturulmuş RTÜK garibanları, hemen her kanalda, her yayında seyircinin eşek yerine konmasına göz yumar, tamam da, sen Ahmet Hakansın. O ada bir ömür verdin. Kaça satıyorsun, şimdi?
Acı mı, kaçtı!. Dost acı söyler Ahmet!.
İnadına bekledim, son bir umutla salı gecesi.. Adına sevgim ve saygımdan gelen umutla.
15 dakikalık "Kısa" aradan sonra karşımıza çıktın ve aynen şöyle dedin..
"Bugünlük de bu kadar!."
Sonra daha da ayıbını yaptın. "Az sonra falanca dizi başlayacak. Onu kaçırmayın ha" diye, ana haberde reklam yaptın, ana haber sunucusu olarak!.
Ben "Ayıp" dedim ama, uyuşuk RTÜK, sen ne diyorsun buna.. Kendi koyduğu kurallardan bile haberi olmayan kurum, ne diyorsun ha?. Yarın ana haber sunucusu "Paranızı falan bankaya yatırın" derse ne olacak?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA