Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

34 PS 6417!..

Barbaros Bulvarı'ndan aşağı iniyoruz. Yıldız Kavşağı'ndan çıktık. İki şerit yol. Sağdaki ilerde Fulya'ya iniyor. Soldaki üst geçitten E-5 yoluna.
Biz sağdan, nerdeyse tampon tampona ilerlerken (Trafik yoğun) bu 34 PS 6417, soldan hışım gibi üzerimize saldırdı. İnanın filmlerde olmaz böylesi.. Muhammed kazayı nasıl önledi anlatmam zor..
Herif bizi geçti, sonra tekrar sola daldı ve köprü üstüne bastı gitti. Yani o ölümcül hamlenin sebebi, sadece ve sadece bir tek araba geçmek..
O kavşakta daima ekip var. Ekip aracı var. Ama adamın umurunda değil.. Niye olsun ki?. Biliyor polisin bu şehirde önündeki suçlara seyirci kaldığını, adı gibi..
Ekranlara yansıyan "Otobanda makas yapıp arkasındaki üç arabanın çarpışmasına sebep olan" ruh hastasını ertesi gün yakalamış Trafik Müdürüm.. 210 lira ceza kesip bırakmışlar.
Otobanda bu kaza, Allah saklasın, onlarca ölü ve yaralıya sebep olabilirdi. Tüm dünya TV'lerine haber olacak bir korkunç olay yaşayabilirdik. Mucize eseri 3 araba çarpışmış sadece. Birkaç hafif yaralı o kadar..
O zaman 210 lira ceza yeter, bizim kafamıza göre..
O zaman da bu makasçılar, Allahtan bile korkmazlar!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA