Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Editör!.

Pazar günkü Günaydın ekimizde bir diş hekimi ile yapılmış söyleşi vardı. Bir soru ve cevabı yayınlayıp, sayfanın editörüne sordum.
"Burada ne dendiğini anladın mı?. Senin anlamadığın şeyi, hafta sonu bu gazeteyi okuyan ortalama 1.5 milyon kişiden (Sabah. com hariç. Kağıt gazeteden söz ediyorum.) kaçı anlar tahmin ediyorsun?. O zaman niye sayfana koyuyorsun" dedim.
Şu ana kadar editör arkadaşım da, Günaydın Yönetmeni de arama zahmetine katlanmadılar.
Ama ben bir not aldım.
Diş Hekimi Halil Erbay yollamış.. Diyor ki..
"Hıncal Bey, o yazılanları geçin editörü, çoğu diş hekimi bile anlamaz.. Bunları yalnız ihtisası implant yapmak, yani diş ekmek olan diş hekimleri bilir."
İnternet üzerinden gelen sorulara, gene internetten gelen yanıtlarla yapılan söyleşiler aynen gazeteye girince böyle oluyor. Ama suçlu sadece editörler değil. Cevap verenler de iş bilmiyorlar. Yahu böyle bir fırsat yakalamışsın. Herkesin anlayacağı bir dille yazmaya gayret etsene. Hem okunsun, hem de işine yarasın!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA