Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Teşekkürler Ata

Sinemada hoşça iki saat geçirdim. Bu gri günlerde ilaç gibi geldi. Yatağa da keyifli girip anında uyudum.
Bir romantik komedi filminden daha ne beklersiniz?.
"Olanlar Oldu" tipik bir Ata Demirer filmi.. Eyvah Eyvah gibi, bu da Ege sahillerinin o doyulmaz güzellikleri arasında geçiyor. Bu defa Geyikli ve Bozcaada değil, bir başka mekânı, Sığacık'ı tanıyor ve âşık oluyoruz.. Tabii bunda kamera operatörü Ahmet Sesigürgil'in kartpostal gibi fotoğrafları büyük rol oynuyor.
Ata başta filmdeki oyuncuların çoğunu tanıyorum. Sinema ve tiyatromuzun büyük ustaları bunlar..
Tuvana Türkay'ı ilk defa bu filmde gördüm. On parmağında on marifetliymiş meğer. Şarkı sözü yazar, besteler ve yorumlarmış. Perdeye çok da yakışan bir oyuncu.
Senarist Ata, kendisine iki rol yazınca, sanatçı Ata bu defa tüm yeteneklerini filme koymamış.. Müthiş taklitler yapar, harika şarkılar söyler oysa..
İki rolün biri yaşlı tonton kadın.. Ata bu rolü de çok çok iyi canlandırıyor ama iki Ata arasında bir baş rol tercihi yapmaya kıyamamış.
Anne Ata'ya da eşit rol yazınca, bu defa sanki filmin temposu düşmüş hafiften. Tekrar gibi olmuş bazı sahneler.. Oysa anneden kısıp romantik sahnelere ekleme yapılabilirdi, ille de o süre tutturulmak isteniyorsa.
Ama dedim ya.. Film, hem izlerken, hem de sonrasına bıraktığı hoş duygularla izlenmeye değer..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA