Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Anma mı, anmama mı?.

Milliyet'te haberi gördüm, ilk sayfada.. "İslam Çupi'yi anıyoruz.." Nasıl mutlu olup heyecanla spor sayfasını açtım. İki satır haber.. Mezarı başında anılacakmış, onu duyuruyor.
Cumhuriyet'te haberi gördüm. "Macide Tanır törenle anıldı.." Heyecan ve hüzünle okudum. "Ben nasıl kaçırdım" diye. Meğer tören mezarı başındaymış..
Bu nasıl "Anma"dır arkadaşlar?.
Bugünün kuşakları İslam Çupi'yi tanır mı?. Spor yazarlığının anıt adamını bilir mi?. Yapsana bir sayfa.. Konuşsun İslam'ı birlikte yaşayan ve sayıları giderek azalan meslektaşları.. Seç bir yazısını koy ki, bugünün gençleri bir spor yazısı İslam usulü nasıl yazılırmış, yazının lezzetlisi nasıl olurmuş görsünler..
Macide Hanım, en yakın dostlarımdandı. Bana daha ortaokulda tiyatroyu sevdiren o Konservatuar ilk kuşağından, ilk mezunlardandı. Muhteşem bir oyuncuydu.
Devlet, Şehir Tiyatrolarının, Belediyelerin bunca salonu var. Birini istediniz de vermediler mi?.
Onu bugünkülere anlatan bir gece düzenleyemediniz mi?.
Mezarlıkta resim çektirme anması!.
Geçiniz!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA