Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kapris!..

Bu ülkede şöhretinin büyük bölümünü başta magazin muhabirleri medyaya borçlu olmayan var mı?. Hele de şarkıcılar..
Bir albüm yaptıkları zaman, menecerleri, halkla ilişkiler danışmanları ellerinde paket paket hediyelerle peşlerine düşerler, bir resimli haber, bir röportaj için.. O da hazırdır, çoğu zaman. Ayni söyleşiyi, hatta ayni başlıklarla pek çok gazetede görürsünüz..
Tamam. Tamam da o zaman, işin düşmediği zaman magazinin en cefakâr üyeleri, gece yarılarında, kar, tipi, fırtına demeden bir kare için çırpınanları aşağılamak ne oluyor?.
Özel arabanla bu ülkenin en saygın sanatçılarından birinin şovuna geleceksin. Gelenlerin resmini çekmek için bekleyen gazetecileri görünce içeriye "Bunları burdan alın, yoksa döner giderim" diye tehdit haberi yollayacaksın. İçeri, senin keyfin için tüm medyayı karşısına alır mı?. Hem de böylesine kapris isteği için.
Olmayınca, sürücüne "Dön gidiyoruz" diyeceksin.
Hem seni bu günlere getiren medyayı ezeceksin, hem de gösterisine geldiğin saygın sanatçıyı çiğneyeceksin!.
Yani bu yapılanın, aklı, mantığı var mı?. Yüzlerce kişinin olduğu yere geleceksin. İçerisi de paparazzi kaynıyor. Bile bile girip en öne oturacaksın. O kabul.. Ama inerken resim olmaz!.
Niye?.
"Kapris" dışında cevabı olana köşem açıktır!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA