Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

“Yassah Hemşerim!..”

Hiç ama hiçbir şeyi beceremeyen, her şeyi yüzüne gözüne bulaştıran Türkiye Futbol Federasyonu, kulüp yöneticilerinin maç sonu konuşmalarını yasaklamayı düşünüyormuş. Bizim Sabah Sporunun bomba gibi manşetiydi dün sabah.. UEFA'ya sormuşlar.. "Altı saat yasaklarsak düşünür, ölçülü konuşurlar. Bu tahrikler olmaz. Sizce uygun mu?."
Yönetmenin en kolay yoludur, yasaklamak.. 60 yıldır bu meslekte gördüğüm bu..
Yıldırım Demirören kardeşim.. Sen 6222 numaralı yasayı bile ihlal edenlerden birini savcılığa şikâyete cesaret edebildin mi?. Sen "Kim takar onların verdiği cezaları" diye bas bas bağıran adamların haklı olduklarını göremedin mi?. Hiçbir işe yaramayan aylar, yıllar cezalarını kim taktı, kim takacak?.
Ceza Yönetmeliği hazırlamak senin elinde..
"Toplam 1 yıl ceza alan kişi daha kulüp yönetimine giremez. Yönetici ise, ceza kesinleştiği anda, yöneticiliği düşer" de de, düşünmeden sallasın bakalım, Aziz, Dursun ve Fikret Beyler!.
UEFA'ya gitme. İstanbul'da Ohal Valisi var. Ona git, yasaklasın. Sen de kurtulursun!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA