Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dr. Galip Gürel’in ödül törenindeki konuşması

"Bugüne kadar uluslararası platformda, kongrelerde, seminerlerde, üniversitelerde yüzlerce belki binlerce konuşma yaptım, dersler verdim. Ama şu an anlıyorum ki burada bu konuşmayı yapmak bunların hepsinden daha da zormuş... Öncelikle estetik diş hekimliği adına pek çok değişik kritere dayandırılarak verilen böylesi önemli bir ödülün bana layık görülmüş olması, benim, ailem ve ülkem Türkiye adına çok büyük gurur kaynağı.
Dünyamız son yıllarda çok kaotik bir süreçten geçiyor. Bu ortamın düzelmesi için sevgi ortamına ve eğitime her zamankinden daha çok ihtiyaç var.
Dünyadaki tüm bireyler yaptıkları işin en iyisini yapmaya çabalamalı ve bunu evrenselleştirmeli... Ben de bu konuda çok sevdiğim ülkem Türkiye adına kendi konum olan diş hekimliğinde böylesi bir misyonu gerçekleştirdiğime inanıyorum...
Diş hekimliğinde bu konuma gelmemde ve sonucunda bu ödülü almamda çok kişinin emeği var. Öncelikle bu mesleği seçmemde bana yol gösteren, iyi, doğru, dürüst bir insan olmamda en büyük katkıları olan, sevginin, paylaşmanın ne olduğunu bana ve kardeşim Gürcan'a öğreten, hayatımdaki idollerim, meslektaşlarım diş hekimi canım annem ve canım babama, İstanbul'da üniversitedeki hocalarıma, üniversite sonrası gelişimimde bana mentörlük ederek çok büyük rol oynayan estetiğin babası olarak tanınan Dr. Irwin Smigel'a, dünyanın bu alandaki en büyük düşünce kurumlarından biri olan ve iki yıl başkanlığını yaptığım Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi'ndeki tüm meslektaşlarıma, sürekli ders verdiğim, yaptığım pek çok araştırmada bana destek veren NYU Diş Hekimliği Fakültesi'ne ve Dekanı'na, bu çok yoğun çalışma ortamında mesleki olarak en büyük desteği veren İstanbul'daki kliniğimde birlikte çalıştığım ve bu başarılarda çok büyük payları olan, çok kıymet verdiğim görünmez kahramanlarım başta Prof. Dr. Cüneyt Oral olmak üzere uzun yıllardır birlikte çalıştığımız tüm diş hekimleri kadrosuna, çok yoğun çalışma dönemlerimdeki yokluğuma sabırla katlanan, her zaman yanımda olan hayat arkadaşım Esra Çoruh'a ve aldığım her nefeste bana sevgiyi, yaşama sevincini tattıran canım oğlum Ali Gürel'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..
Bu çok anlamlı ödülü de çok yakın bir süre önce kaybettiğimiz meslektaşım, arkadaşım, idolüm olan babam Dr. Gültekin Gürel adına alıyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA