Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ah benim tabelacılarım!..

Fenerbahçe Emenike'yi gözden çıkarmış. "Kendine takım bul" diyerek kadro dışı bırakıp alt takımlarla idmana yollamıştı.
Galatasaray Chedjou'yu gözden çıkarıp. "Kendine takım bul" diyerek kadro dışı bırakmış, alt takımlarla idmana yollamıştı.
Yani ikisinin durumu tıpkısının ayniydi.
Emenike'yi Krasnodar maçında ilk 11'e aldı diye Advocaat yerden yere vuruldu, yorumlarda..
Chedjou'yu ilk onbirde oynatan İgor ise, tercihi sebebiyle alkışlandı..
"Neden bu çifte standart" diye soranınız yok değil mi? Çünkü bilirsiniz ki, bizde yorumlar tabelaya göre yazılır.
Emenike daha maçın başlarında girdiği pozisyonu gol yapsa ve Chedjou'nun her zaman bol bol yaptığı gollük hatalarından birinde Recep'e (Bu çocuk müthiş. Seyre doyamadım) kaptırdığı top gol olsa, bu defa tam tersi yazılacaktı.
Emenike öyle batırıldı ki, Kasımpaşa maçında skor 0-0 giderken ve sahadaki kadronun gol atmasının mucize olduğunu herkes anlamışken, Advocaat, rakip savunmayı en çok tahrip eden santrforlardan biri olduğunu bile bile Emenike kozunu oynayamadı. Fenerbahçe, şampiyonluk yolunu tüketen 2 puanı kaybetti.
İki müthiş yanlış da yaptı. Tam bir sokak çocuğu gibi oynayan Volkan, Popov'a sarı kartı yedirmişti. İkincisinin de eli kulağındaydı. Advocaat kurtardı. Volkan'ı soldan sağa aldı. En kıymetli son 10 dakikada da onu çıkarıp yerine bir bek sokma garabetini gösterdi. Daha önce takımın en iyisi Ozan'ı aldığı yetmezmiş gibi..
Advocaat açık açık "Benim burda işim yok. Ülkemde ailemle emekli hayatı yaşamak istiyorum. Tazminatımı verip beni kovun" demek istese ne yapardı, hiç merak etmiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA