Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşte Spor Bakanı!..

Sonunda bir Spor Bakanı bulduk galiba..
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın dün Sabah Spor'da okuduğum açıklamaları bana nasıl bir keyif, nasıl bir umut verdi anlatamam..
Milyonlarca dolarlık ekonomik şirketlere dönüştükleri halde, hâlâ 100 yıl önceki dernekler yasası ile yönetilen, daha doğrusu yönetilmeyen kulüplerimizi başlarına çöreklenmiş bu sorumsuz başkan ve yönetimlerden kurtaracak "Kulüpler Yasası" yıllardır güdük kaldığı Meclis gündemine galiba geliyor..
Türk sporuna bundan büyük müjde olamaz..
Kişisel reklamları, gazete manşetleri ve TV haberleri için borç para ile milyonlarca dolarlık transferler yapıp, kulübü batıran, sonra da Dernekler Yasası gereği "Kabul edenler, etmeyenler" diye el kaldıran beş on kişi ile ibra edilip, arkalarında bıraktıkları batık kulüpten zerre sorumlu olmadan safa süren bugünkü başkan ve yöneticiler, Kulüp Yasası isterler mi?.
Yıllardır, kendilerine uygun bakanlar buldular ve oyaladılar..
Bu defa sert çıkan Akif Çağatay Kılıç'ı yürekten alkışlıyorum.
Dilerim lafta kalmaz, tasarı, bu defa, Meclis'ten geçer ve yasalaşır.
Kulübü batırıp şöhret olanlar da, yaptıklarının hesabını verir ve öyle defolur giderler!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA