Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Utan biraz TRT, lütfen!..

Son zamanlarda Avrupa Kupaları ve fevkalade heyecanlı bir hal alan İkinci Küme (Federasyonun koyduğu adla Birinci Lig" maçlarını izlemek için TRTSpor'u açar oldum..
Tam 20 yıldır Olimpiyatlara talip ülkemizin, bir türlü adaylıktan öte gidememesinin baş sebebi olan TRT'yi..
Özel kanallarla sidik yarışı için Olimpik sporları tümüyle unutan ve futbola abone olan TRT'nin benim vergilerimi nasıl çöpe attığını görmeme yol açtı bu maçlar..
Yahu bunlar futbol yayını yapmayı bile bilmiyorlar..
Anlatmayı hiç bilmiyorlar.
Salı günü, seneye birinci, yani Süper Lig'e kimin çıkacağını belirleyecek kıyasıya maçlardan birinde, lider Malatya'nın sahasındaydı, Mustafa Denizli'nin iddialı Eskişehir'i..
Yahu bu maçı Ankara'dan, ekrana bakıp mı anlatıyor spiker, kimse..
(Öyle maç biterken alt yazı ile spikeri, yorumcuyu ve yayını yöneten kişileri, yani seyircinin en merak ettiği üç adamı yazma uygarlığı TRT'de yok.) Taçla kornerin farkına varmıyor.. "Avut" diyor harika kurtarışa..
Korner atıldığını görüyor, lütfedip özür dilemiyor.
"Tekrar gösterme" hastalığı yüzünden maçı kaçırıyor..
Spiker gol akını diye yırtınırken, biz yavaş çekimle on dakika öncesini izliyoruz.
Malatya'nın golünü de kaçırdılar iyi mi?. Golden sonra oyuncular birbirine girdiler. Niye girdiler bilmiyoruz..
Sahada olup olmadığını bilmediğim spiker de bilmiyor.. "Bir şeyler oldu ama" diye geveliyor..
Çünkü yerdeki sakatı gösterip topu taca atan Erkan'la yayın kesilmiş, tekrar yayınları başlamıştı ki, birden sol kenardan bir Malatyalı'nın ortadan boş koşan Ahmet'e topu aktardığını, onun da boş kaleye yuvarladığını gördük.
Birbiri ile temas eden adam bile yokken ne kavgasıydı bu şimdi, merak etmez misiniz?.
Etmeyen, bilmeyen ve sormayan tek kişi TRT maç spikeri, iyi mi?.
Ey TRT Genel Müdürü..
Senden önceki Müdürün yaptığını yap. Yayının o dakikalarını RTÜK kaydından iste.. Senin ekibine güvenme.. RTÜK'ten izle.. Rezilliği gör.. Sonra da Spor Servisini toplayıp "Hıncal Uluç, kendisini TRT'de yorumcu yapmadığınız için size saldırıyor, aldırmayın" de ki, vergilerimizle aldığınız maaşlar helal olsun!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA