Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Van Persie dokunulmaz mı?.

Hollanda'nın unutulmaz isimlerinden Van Persie'yi futbolunun son yıllarında seyretmenin güzel olduğuna inananlardandım. Artık 90 dakika koşamasa, takımın yükünü kaldıramasa da, böyle bir yıldızın, maç boyu tek hareketini görmek bile değerdi.
Kulübün ona ödeyecek parası, taşıyacak parası varsa, ne gam?.
Ama bu efsane Van Persie özellikle son zamanlarda tam bir pislik..
Ne zaman ekrana gelse, sümüğünü siliyor ya da burnuna bastırıp yere fışkırtıyor..
Okurken iğreniyorsunuz değil mi?.
Ama bizim canlı yayın yönetmenleri iğrenmiyor. Topa her dokunuşundan sonra bu iğrenç hareketi yaptığını bile bile, oyunu bırakıp bu pisliği ekrana getirmek için yarışıyorlar.
Oyunda da pislik Van Persie..
İşler Fener için iyi gitmiyorsa, ortamı germek için elinden geleni yapıyor.
Başakşehir maçında iki Muhammed Ali yumruğu ile Mahmut'un burnunu kırdı. Genç adam oyunu terk etti. Belki de mevsimi kapadı.
Hakem, sarı kart bile göstermedi.
Van Persie'nin dokunulmazlığı mı var, hakemler?.
Peki ya Fener medyası..
Başakşehirlilerin cezalarını Fener maçına yetiştirmek için olağanüstü manşetler kampanyası açanlar, burun kıran Van Persie için tek satır yazmadılar.
Medya medya olsa, hakemin eyyamı da kurtaramazdı Van Persie'yi.. Ama gözlemciler de, temsilciler de eyyamcı.. Ortada görüntüler var ama, Van Persie bu hafta da sümkürme görüntülerini yaymaya devam edecek..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA