Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Seneye küme düşerler!..

Kim mi düşecek?. Tabii Galatasaray!..
Böyle emir kulu, derin Galatasaray'ın işaret ettiğini seçen Kongre, böyle pısırık bir Divan olursa, bunca rezilliğe rağmen, bir kişi çıkıp da elini masaya vurmazsa, Dursun durur, İgor kalır ve Galatasaray seneye küme düşer..
Yeni suçlu ilan edildi, çünkü..
Futbolcular..
Onları idare edemeyen beceriksiz, yeteneksiz, on para etmezler değil, piyasaya çıksa kapışılacak futbolcular suçlu..
Dursun sallıyor.. "İgor kimi isterse onu yok edeceğim.."
Edeceksin de, hangi parayla, hem de daha iyi yenilerini alacaksın?. "Kulübün borçlarını ödeyeceğim" diye Florya ve Riva'yı sattığın halde, borçlar daha da arttı.. Hangi kredi, hangi parayla alacaksın?. Bir de finansal fair play varken..
Senin "On para etmezler" diye sokağa attığın adama millet enayi mi para versin?. Nasılsa bedava serbest bırakacaksın. Bekler beleşe alırlar..
Emir kulu Kongre?. Pısırık Divan, işiniz gücünüz, Ada işgalcisinin bu yazı da orada geçirmesi.. Mahkeme kararı uygulanmıyor ona bile susuyorsunuz?.
Neye yararsınız siz be?.
Ne biçim Galatasaraylısınız siz?.
Bilmem ne Kozak diye bir zat var, beni suçlayıp alkış arıyormuş Divan'da..
Galatasaray'ın Başkanlık makamına hakaret ediyormuşum.. Benim makama hakaret etmem söz konusu değil. Ben başkan seçilen zatı eleştiriyorum.
Makama en büyük hakaret, Dursun'un hâlâ orda durmasıdır, Kozak Efendi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA