Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tiyatro yerine kiraz!.

Sevgili Kanat Atkaya, Türkiye'de gençlerin yüzde 70'inin gelecekten mutlu ve umutlu olduğunu söyleyen ankete itiraz ediyor..
"Gene anketlere göre, kitap okumayan, müzik satın almayan, sinemaya, tiyatroya, konsere gitmeyen genç nasıl mutlu olur" diye soruyor..
Bir!. Nasıl mutlu olduklarını biliyorsun Kanat.. Ellerine yapışık telefonlara dokunmalarını bir hafta yasakla, gör bakalım, intihar düzeyinde depresyona giriyorlar mı, girmiyorlar mı?.
İkincisi.. Gençler meyve yemeyi seviyorlarmış diye "Tiyatro yerine kiraz diye onlarla dalga geçen sen kendin bu yıl, kaç konsere, kaç tiyatroya gittin ve yazdın da, bu gençleri özendirdin?.
Senin en çok satan gazetende bunu yapan tek yazar var mı?.
PR'cı davetleri ile Evliya Çelebi olmaktan başı dönenler, bu gençlere yön verecek kaç kültür, sanat olayı yazdılar, hele bi de bakalım!. 2017 yılı için bir liste maillesene bana.. "Bak neler neler yaptık, atlamışsın" desene..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA