Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir yaz filmi daha!.

"Wonder Women" gene hoş bir yaz filmi.. Bu defa üç boyutlu üstelik.. Hani Süperman'in dişisi olarak yaratılan, ilahi güçlere sahip Amazon Prensesi..
Yıllar önce canlandıran Linda Clark şimdi kabare şarkıcılığı yapıyor..
Yenisi Gail Gadot, fevkalade fiziği ile dikkati çekiyor. Filmin açılış haftasında daha, maliyetini nerdeyse çıkaran 103 milyon dolar yapmasının sebebi, G.G..
Olaylar Birinci Dünya Savaşı'nda geçiyor!.
Ne alaka?. Süper Kadın çünkü, dünya savaşlarını çıkardığına inandığı Zeus'un Savaş Tanrısı oğlu Ares'i öldürüp, insanoğlunu tekrar barışa kavuşturmak amacında.. Ares'in savaş alanında olduğuna inanıyor.
Filmde Kaptan Kirk de var. Biraz şaka tabii.. Son Star Trek filmlerinde, Kaptan Kirk'in gençliğini oynayan Chris Pine, bu filmde, Amazonların yaşadığı cennet adaya düşen uçağı kullanan pilot rolünde. Onu denizin derinliklerinde boğulmaktan Süper Kadın kurtarıyor. Film de öyle başlıyor zaten..
Sonrası çizgi roman havasında ve tadında.. Ama kesinlikle çocuklara göre değil.. Zaten 13 yaş altına kısıtlama var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA